partners

NovioStaal beschikt over een zeer uitgebreid netwerk van fabrieken en werkt al ruim 10 jaar exclusief samen met een aantal vaste partners op het gebied van plaat- en bandstaal. Door deze succesvolle samenwerking zijn wij in staat om naast de standaard materiaalbehoeften ook de complexere specificaties te produceren. De leveringsprogramma's van ons netwerk vullen elkaar aan waardoor wij over een breed scala aan band- en plaatstaal beschikken.

Onderstaand meer informatie over onze vaste partners:

Bandstahl Service Hagen GmbH (BSH), als grote toeleverancier voor de automobielindustrie, biedt een breed gamma in warmgewalst, koudgewalst en Sendzimir verzinkt geslit bandstaal, met een flexibele klantgerichte filosofie waarbij de klant altijd voorop staat. Een van de andere sterke punten van BSH is levering op zeer korte termijn. 

Bandstahl Schulte & Co produceert hoogwaardig bandstaal in diverse kwaliteiten met specifieke eisen inzake oppervlaktestructuur, toleranties, kantenuitvoeringen, enz. Geslit en gewalst band met bijzondere specificaties voor stans- en fijnstanswerk in bijvoorbeeld de automobiel- en transportindustrie worden dagelijks geproduceerd.

Siderurgica Astico S.p.A. (Sidastico) biedt een uniek leverprogramma in plaatstaal aan alsmede de mogelijkheid om platen af te rollen vanaf 0,6 t/m 20 mm en een breedte van 2.540 mm (afhankelijk van dikte en kwaliteit). Ketelbouw, weervaststaal (COR-TEN en S355J0WP/S355J2W) en constructiestaal zijn altijd op coil in voorraad en kunnen op elke gewenste lengte (minimaal groter dan de beschikbare breedte) tot maximaal 16 meter worden afgekort.

Vraag hier uw geheel vrijblijvende offerte aan!