Menu
Alles over de staalmarkt

Kennis

Staaljournaal

23e Jaargang

Wanneer u zich abonneert op ons Staaljournaal, ontvangt u exclusieve inhoud rechtstreeks in uw inbox. Hierdoor blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste updates en innovaties die relevant zijn voor u.

Of het nu gaat om het volgen van markttrends, ontdekken van technologische vooruitgang of ondersteunen van duurzaamheidsinitiatieven, ons Staaljournaal biedt u waardevolle inzichten die u helpen bij het nemen van geïnformeerde beslissingen binnen de staalindustrie.

Bandstaal

Benieuwd naar onze uitgebreide leveringsmogelijkheden voor bandstaal? Ontdek in onze brochure een overzicht van diverse staalkwaliteiten, afmetingen en oppervlakteafwerkingen om aan uw specifieke behoeften voor bandstaal te voldoen.

Plaatstaal

Benieuwd naar onze uitgebreide leveringsmogelijkheden voor plaatstaal? Ontdek in onze brochure een overzicht van diverse staalkwaliteiten, afmetingen en oppervlakteafwerkingen om aan uw specifieke behoeften voor plaatstaal te voldoen.

Staalpedia

Staal, als een van de oudste en meest fascinerende materialen, blijft constant evolueren en relevant in diverse industrieën. NovioStaal deelt deze passie voor staal en streeft ernaar zijn veelzijdige mogelijkheden te verkennen. In een wereld waarin bestaande kwaliteiten nieuwe namen krijgen, normen voortdurend worden aangepast en nieuwe staalkwaliteiten worden ontwikkeld, is actuele kennis essentieel.

Na de succesvolle uitgave van onze StaalPedia in 2016, hebben we een herziene versie samengesteld met een overzicht van zowel bekende als recente staalkwaliteiten. Deze StaalPedia dient als een handig naslagwerk voor professionals, hoewel het niet alle gedetailleerde informatie kan bevatten die beschikbaar is in geldende normen. Ons doel is om gebruikers te voorzien van relevante informatie om hen te helpen bij hun werkzaamheden in de staalindustrie.

NovioStaal biedt deze StaalPedia gratis aan als een waardevolle bron van informatie, in de hoop bij te dragen aan het succes van professionals in deze sector. Ons toegewijde team blijft gedreven door onze gedeelde passie voor staal en staat klaar om klanten te ondersteunen met hoogwaardige producten en diensten.

  • Handig naslagwerk
  • Actuele kennis
  • Meest recente kwaliteiten
  • Voor professionals
Staalpedia aanvragen
advies op maat

Liever persoonlijk advies?

Contact opnemen

StaalJournaal

Wanneer u zich abonneert op ons Staaljournaal, ontvangt u exclusieve inhoud rechtstreeks in uw inbox.