Menu

Corten kokers & buizen

Leverprogramma

NovioStaal heeft een uniek leveringsprogramma in weervast staal kokers en buizen. Als grootste leverancier van de Benelux kunnen wij al deze afmetingen direct uit voorraad leveren in zowel kleine als grote hoeveelheden.
Andere afmeting nodig? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Vierkante kokers Rechthoekige kokers Ronde buizen
20 x 20 x 2 50 x 30 x 2 ø 40 x 2
40 x 40 x 2 60 x 30 x 3 ø 42,4 x 2
80 x 80 x 2 100 x 50 x 3 ø 60,3 x 2
120 x 60 x 3 ø 76,1 x 2
30 x 30 x 3 ø 101,6 x 3
40 x 40 x 3
50 x 50 x 3
60 x 60 x 3
70 x 70 x 3
80 x 80 x 3
100 x 100 x 3
120 x 120 x 3
150 x 150 x 3

Materiaal eigenschappen

Tolerantienorm EN 10219-3

Toepassingen

Cortenstaal kokers en buizen worden veelvuldig gebruikt in diverse sectoren zoals architectuur, landschapsarchitectuur, constructie, kunst en industrie, waarbij cortenstaal kokers en buizen dienen voor een breed scala aan toepassingen, zoals hekwerken, balustrades, poorten, leuningen, plantenbakken, en nog veel meer. 

  • Weerbestendigheid: Cortenstaal staat bekend om zijn hoge weerstand tegen corrosie. Het vormt een beschermende roestlaag wanneer blootgesteld aan de buitenlucht, waardoor verdere corrosie wordt voorkomen. Dit maakt het ideaal voor buitentoepassingen zonder dat het aangetast wordt door regen, sneeuw, vorst of zonlicht. 
  • Duurzaamheid: Cortenstaal is een duurzaam materiaal met een lange levensduur. De corrosiebestendigheid verlengt de levensduur van kokers en buizen, waardoor ze minder vaak moeten worden vervangen. 
  • Esthetische uitstraling: Cortenstaal heeft een karakteristieke roestige uitstraling die veel wordt gewaardeerd in architectuur en design. Het voegt een natuurlijk en industrieel element toe aan gebouwen, landschappen en tuinen. 
  • Milieuvriendelijk: Cortenstaal is een milieuvriendelijk materiaal omdat het volledig recyclebaar is. Bovendien vereist het weinig onderhoud, waardoor het een duurzaam alternatief is voor andere materialen met een kortere levensduur. 
  • Structurele sterkte: Cortenstaal heeft een goede structurele sterkte, waardoor het geschikt is voor diverse constructietoepassingen, zoals bruggen, gebouwen, kunstwerken en landschapsarchitectuur. 

Corten kokers & buizen

NovioStaal beschikt over een ruim assortiment vierkante, rechthoekige profielbuizen en ronde buizen in weervast / cortenstaal. Deze weerbestendige kokers & buizen heeft NovioStaal in grote aantallen op voorraad. Deze kokers & profielbuizen zijn per lengte van 6000 mm direct leverbaar uit onze voorraad en verkijgbaar in diverse afmetingen. Buizen in cortenstaal kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden, zoals; schuttingen, poorten, hekwerken, pergola’s, kozijnen, kunstwerken etc. Benieuwd naar onze mogelijkheden voor deze materialen? Vraag vrijblijvend bij ons aan. 

Liever persoonlijk advies?

Contact opnemen

StaalJournaal

Wanneer u zich abonneert op ons Staaljournaal, ontvangt u exclusieve inhoud rechtstreeks in uw inbox.